dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

02 December 2008

Apa Alasan Aku (AAA)

aloha rakan2ku d anje online..teman nak bg tau yg teman baru siapkan satu blog sendiri teman..cumanya teman x tau apa alasannya teman bikin ini blog..tgh layan kepala pagi tadi sbb x blh tdo..teman gatai tgn pi jelajah bikin satu blog teman..x ada apa pun masih baru dlm membina blog sendiri..kawan2 blh bg komen tentang blog teman tu..harap dpt d beri tunjuk ajar yg sememangnya yg teramatla kurang ajarnya teman..(lain je bunyi ayatnya ye)..ok la adios..
p/s:ajengan benor yob pasal sukan kat malaysia ni(refer post peihong)
to leman3suku..nanti teman tukar radiator teman ngn baldi..hehehehehehehehe

1 comment:

peihong said...

blog tu mantap
cuma buat word verification tu...
dah la penat tulih comment
pastu kena pulak type huruf yang berbelit belit tu...

apa mau takut kalo off huruf berbelit tu sebab comment nak publish kena tunggu mike verify.

Post a Comment