dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

04 December 2008

Ermmmm

Terbeliak mata bila masuk blog ni.
Dah bersusun post walau tak sampai seminggu.
Tapi aku rasa cam miss something la.
Lo ader yg perasan tu le remand kat aku..
Pelik arrrr..........Aper lagi yg tak kene ek????
Cam ada yg tak cukup jer????
Dah ramai2 ni sti ada yg leh bagi tau la....

4 comments:

peihong said...

apa bendanya?
shoutbox?
teman rasa tak perlu kot

wei email add kembang mana?

Qaizer said...

ha den tau lupe letak gambo anje kat dlm blog niii...hikhikhik

streamyxboy a.k.a 9W2AAA said...

tul gak. gambo anje cm yg nak print kat dalam baju tu. unik tu

peihong said...

teman ada gambo anje tu tapi maleh nak upload kan....

Post a Comment