dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

16 December 2008

luahan hati

Sampai tahap macam ni teman mengesahkan yang dalam masa terdekat ni teman akan register broadband serta beli laptop baru. Mana taknya nengok blog yang diupdate macam air mengalir. sama je macam mengalirnya ayo mate teman bila bayo bill cybercafe semalam.

RM10 teman kena bayo untuk 6 jam. Itu pun masih tak cukup lagi. Belum masuk rega makan dan minum yang di order terus dari kedai mamak sebelah cyber cafe ni.

Sebelum balik (memangdangkan cyber cafe ni ada section haramis) teman mencuba nasib dengan itik karung. 4-6 20 teman henjut selagi mau. YEEEEEHAAAAAA naik pulak. maka balik lah teman dengan bergayanya semalam. Gaya orang letih.....

hahahahahahaha

Hari ni masih di CC yang sama. nak perabihkan apa yang teman amik semalam. Kena la pulang kan hak deme. Deme yang bukak cc kan ke susah? kalo tak susah tak de deme set haramis section tu.

No comments:

Post a Comment