dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

12 December 2008

Pehal lak nih...

Teman sebetuinyer...
Dah beberapa bulan atau ingat dah nak makan tahun...
Meninggalkan zaman membaca isu selebriti...
Latest pun baca sebab duk front page...
Kisah tangkap khalwat dan mintak cerai...

Lepas tu ader kisah Anak Dato aka Pengarah Muda Harapan..
Tumbuk awek dia sampai lima kali 'dish,dish,dish,dish,dish'...
Teman tak berapa nak ambik tau...
Uper nyer awek dia nih...
Lawa siut...















Kira kalau bawak makan kat Prince Hotel tu...
Kira orang akan layan teman macam anak raja la...
Awek nih namer nyer Diana Danielle Binti Danny Beeson...
Muda dari adik teman yang bongsu...
Baru lepas SPM...
Kira celebriti yang tengah hangat la...
Cuma dia akan bakal jadi hangit bila dia pegi....................












Selamat menghangit-2kan diri disana...

News Here...

'Hari minggu makan pengat, sendiri mau ingat'

No comments:

Post a Comment