dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

16 December 2008

Try This

This is so true~ JANGAN MENIPU OKEY.. (You ' ll will kick yourself later) I was a little skeptical trying this, tapi kalo korang follow instructions tuh bebtul, you ' ll be surprised!!! !
All of my answers were accurate. We ' ll see tomorrow if the wish comes true. I ' ll let you know. Take 3 minutes and try this...it will freak you out! The person who sent it to me said her wish came true 10 minutes after they read the mail. BUT NO CHEATING! This game has a surprising outcome.
Don ' t read ahead...just do it in order! It takes about three minutes...it ' s worth a try :)
Memula amik pen ngan kertas.Kalo korang pilih name somebody, make sure owang tuh mmg wujud & korang kenal..gunakan instinct korang yg pertama okeyy...
Scroll down one line at a time...and don ' t read ahead or you ' ll ruin it!
1. First,tulis nombor 1 sampai 11 dalam satu kolum...(berturutan ke bawah @ vertically).
2. Then, sebelah nombor 1 and 2, tuliskan dua nombor yg korang nak..apa2 nombor la...
3. sebelah nombor 3 and 7,tuliskan name org yg berlainan jantina dgn kowang...jgn lak tulis name yg same...gunakan gerak ati kowang...
NO LOOKING AHEAD...OR IT WON"T TURN OUT RIGHT!
4. tulisla name sesape(like friends or family....)kat nombor 4, 5 and 6th spots.
5. Write down empat tajuk lagu kat nombor 8,9,10, and 11.
GO WITH YOUR INSTINCT,FRIENDS! !!!
6. Finally, make a wish.
And now the key for the game.....
1. korang mesti bgtau seramai(jawapan utk no. 2) org pasal game nih...
2. Name owang kat space 3 is the one that you love.
3. The person in 7 is the one korang suke but can ' t work out.
4. Korang paling care kat owang yg korang letak kat no. 4.
5. The person you name in number 5 adalah owang yg kenal korang very well.
6. The person you name in 6 is your lucky star.
7. The song in 8 is the song that matches with the person in number 3.
8. The title in 9 is the song for the person in 7.
9. Jawapan no. 10 adalah lagu that tells you most about YOUR mind.
10. and 11 is the song telling you how you feel about life
kalo korang jwb bebtul & pakai instinct, korang akan surprised ngan outcomenye tauu...aku pun terkejut gakk pasal tak sangke....

No comments:

Post a Comment