dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

01 January 2009

Happy new year 2009 (dari post kembang)

halloo 2009!!!
moga2 aper2 yg berlaku dalam tahub baru ni akan mendtgkan hasil yg memberangsangkan, ya!!!
cm ner sambutan new year mlm td?
happy?
aku?
mcm n i la aku...
duk je menghadap lappy ni sensorg..bosan siot!!!
roomates kuar g dating..
aku duk je kat umah layan blog n baca novel..
assignment?
relaks la..
sesekali nk gak release kan tention blaja...
penat ar ari2 asik tdo lewat..
kite relaks kn diri dulu bru ar sambung blaja.. ni pn saje je gatal tangan wt post bru sementara tggu cik Nora Hazreen dtg umah nk blaja together...
ye ar..
memasing TERamat lah pandai sampai kna wat blik revision2 tu kan...
xde ar..
kitorg nk siapkan latihan n pa per yg ptt...
kang lo haku ngadu kat si streamyxboy tue, die bising plak aku x siapkan exercise and assignment..
baik aku diam2kan diri..
takut dowwhh kna marah....


p/s:
tetibe rindu plak ngan mr pingu saya tue..

3 comments:

9w2AYG @ kembang said...

apehal lak ni..
post sayer tetibe ader di anje online nie....
musykil2..

kuda_laut said...

heheheheheehe..gimik thn baru la ni kot....

9w2AYG @ kembang said...

yo la tue..
gimik memanjang...

Post a Comment