dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

10 February 2009

bye bye scolari

akhirnya kena sack jugak mike ye.

4 comments:

dugong_darat said...

sya sedih siut...
chelsea fan upernyer...

peihong said...

hik hik hik

Wakdee said...

Sothinathan baru kena buang. Coach FAM kan kosong. Ape lagik FAM. Cepat sebelum club lain ambik.

peihong said...

FAM dah tak mau direct hire. deme nak bukak macam jawatan kosong. siapa apply kena interview.

Post a Comment