dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

08 February 2009

PM gagal cari pelakon tambahan


(*PM dalam post ini merujuk kepada production manager)

esok masih lagi cuti umum sempena Thaipusam...
oleh yang demikian ramai warga kota balik kampung...
tu yang ramai tu jer yang ader...
PM dah terdesak...
director dah mengaruk...
bomoh pun bomoh la...
disyaki mereka nih tengah ader kelas nak jadi bomoh...
tu yang ader kain kuning kat pala tu...
hehehehehe....

1 comment:

umialia said...

post la sekali gambor deme protest kat tganu,masa MAHA.
balance report.

Post a Comment