dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

31 March 2009

Apa akan jadi kalau...

...Pak Lah tak nak letak jawatan sebagai Perdana Menteri?

6 comments:

bijan said...

perang saudara?

Anonymous said...

Kita tengok sapa kena APRIL FOOL

maun said...

Gempa bumi mungkin berlaku kerana bik mama akan meroyan kerana kempunan nak jadi First lady. Pandai Pak Lah pilih tarikh..April Fool!!!Pak Lah PM hingga PRU13..lepas tu PR menang, sekali lagi najis kempunan. batu belah batu bertangkup sudah lama tidak mengaum. Korban keturunan Pekan dah berkurun tidak menjelma.

peihong said...

april fool? lama tak buat prank... hehehehehe

kalo pak lah buat prank... teman boleh declare prank of the year oooo....

Anonymous said...

najis nagis la...waaa aku nk jadi PM...waaaa ncn DSAI dlu lah...nagis sampai kering air matanya.mujurlah ada sukma yg memujuknya...abg nuar...sudahla abg nuar...mari kita meliwat

peihong said...

kalo najib sapa yang nak pujuk?

Post a Comment