dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

14 March 2009

Vice Versa

Teman ader beberapa rumus yang kome kene cuba try test tengok dan selesaikan...

Faktor pembolehubah dalam rumus ini adalah masa, tempat dan tiga titik...
*rumus ini adalah gabungan matapelajaran dlm PPSMI...tapi sebab lahir sebelum kene penangan PPSMI teman oleh terangkan dalam BAHASA MALAYSIA SAHAJA



[-(jr+O)] -31d = -bd

dimana 1nP + 1St = -bd

oleh yang demikian;

[-(jr+O)] - 31d = 1nP + 1St



maka kedua-dua rumus ini akan menyebabkan =
-bd

dan apabila -bd reaction berlaku,

sebatian rN bertukar menjadi merah ke'pink'ngan...

setelah dibiarkan dalam pendedahan proses fotokenesis,
tetiba berlaku reaksi,
dimana sebatian bertukar kaler menjadi hijau kepucatan...

semasa proses fotokenesis berlaku lagi satu reaksi iaitu;


(5rW + 1aL + 1IM) + UL = (-rN)


setelah menjalani ujian saringan...

didapati bahawa berlaku tindakbalas reaktif...
dimana unsur aL menjadi hypersensitif...

pengkaji mendakwa...

unsur aL telah bertindakbalas dengan sebatian rN. hasil daripada tindakbalas ini,banyak menyebabkan keladak hitam terbentuk...

perkara ini akan berterusan selama mungkin...

2 3 4 5 6 7 hari lagi
atau 1 2 3 4 5 6 minggu lagi
atau 1 2 tahun lagi

pengkaji telah menyimpulkan bahawa


aL apabila digammakan bersama rN menyebabkan rW atau nP menjadi sebatian unggul bernama MPM


tetapi mengikut firasat teman...

apa yang boleh dipastikan dalam rumus ini...


rW atau nP hampir pasti menjadi sebatian unggul MPM...


p/s siapa yang tak faham, jangan tanyer kat teman...
siapa yang faham... simpan dalam hati...
nanti kome yang akan happy....

2 comments:

peihong said...

ni dah macam nak cari penjenayah macam dalam cerita numb3rs tu........

9w2AYG @ kembang said...

tu ar pasalnyer..
ay blaja pn x secomplex cm nie.
hehhehe...

Post a Comment