dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

16 April 2009

AdukaTeruna kotakan janjinya


Aduka Teruna terpaksa menyerah awal kepada ajakan komenter anon yang mencabar untuk mem'pink'kan blog nya... Beliau sedar yang Arsenal terlalu kuat untuk Villareal... Oleh yang demikian terpaksa juga beliau mengalah satu jam sebelum perlawanan tersebut bermula sekali pun...

Ketika ditemui dibawah meja dirumahnye... beliau yang telah terpaksa menukar ID nyer kepada Aduhla Teruna itu berkata... "Gilor ko...Arsenal tu dah la power... mengigit lak tu..."

Apa pun keputusannyer antara MU dan Porto atau pun Arsenal dan Villareal, beliau tetap geng dengan dugong_darat, sebab dugong_darat tetap macho (tang perut) dan aduka teruna tetap hensem cam brad pit...

dugong_darat melaporkan untuk berita jam randik....

5 comments:

AdukaTaruna said...

AdukaTaruna takda. Bertugas di luar kawasan seminggu. Saya SU sulit beliau diamanahkan memaklumkan kepada tuan.

peihong said...

perghhh siap ada su sulit... gempaq... setpolnya ada?

Mamai said...

biar Arsenal dan MU layak sekalipun champioan league tak meriah tanpa LIV......

dugong_darat said...

Yang tu kene jumpa Rais Yatim mintak

dugong_darat said...

cheh...

teman ingat nak tgk live...

rupernyer di mamai nih Liverpool nyer kipas susah mati...

ish ish ish...

sorry yer bro...

Post a Comment