dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

27 April 2009

Penanti Hunt is On

hahahahahaha...

semalam teman sibuk benor...
dari pagi sampai ke nak dekat pagi baru balik ke rumah...
nak bukak pc, laptop atau phone tuk update blog pun tak nyempat lagi nih...
oleh yang demikian takder ape-aper update smlm...

haaaaaa...

penantian sudah berakhir...
hanya menanti cakon yang sesuai...

23 Mei penamaan calon...
31 Mei deme mengundi...

Teman n the geng ke sana???
ntah???
tengok fund ler jugak...
ader ramai lagi derma...
cepat kami boleh gerak ke sana...
hehehehehehe

No comments:

Post a Comment