dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

21 April 2009

Tiada update terbaru

Teman hari nih ke Bukit Gantang...

Sambung angkat barang BloggersNetwork balik ke base kat Ipoh...
So takder la citer yang menarik...

Cuma terkabar sikit-2 la...

Polis ter'paksa' panjang tempoh jaminan terhadap 8 AMK yang ditahan akibat membawa keranda Altantuya... Surat bagitau tanpa sebab... sebenornyer deme tak tau nak charge deme nih atas tuduhan aper...

kui kui kui...

Lagi citer best yang mengusik jiwa sekejap... teman dalam usaha nak cari ongkos lebih... sebab nak boooooooking... itu camry... hehehehehe

Agak-agaknyer la...sebab aper deme nak lelong????

2 comments:

Mamai said...

Pasal budget 60Billion tu ada lebih boleh tukar kereta baru....mana ada class naik keta bekas orang PR

Baginda Reformasi said...

hampeh ar depa TORTOQ umno
sila lah melawat kesah di sebalik kekecohan sidang DUN MELAKA yang diwar-warkan media TORTOQ UMNO...
link:
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/04/lucah-mr-lee-dan-betty.html

Post a Comment