dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

28 May 2009

Nak tunggu ada yang DEAD ker???

Teman pun tak paham dengan deme nih. mungkin menalah nih nampak tidak serius tapi 'the no is growing'. walaupun tak cepat, tetapi ia bertambah. Adakah deme nak kencing kita macam... 'Our Economy is Ok'... Ok My Foot...

Deme nak tunggu ader yang DEAD ker baru nak seru 'the panic attack'.


Peng'syor'an supaya Menteri Kesihatan meletak jawatan perlu kerana beliau gagal bertindak dengan pantas untuk memastikan Malaysia bebas Influenza H (Seleseme BABI) nih.



p/s citer lama... tapi teman rasa perlu diingatkan.

1 comment:

Baginda Reformasi said...

biarkan den harap yg kene tu najib... baru kite rase muhyidin lak pas nih/...

Post a Comment