dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

13 May 2009

Sekali lagi ^&!*^%#!$@&%$....

Kenapa la dia nih $#&%$& *^%&^$ ^$^#....

Kalau @^%%$# tetap ^#&^%$^%^%$....

Memang %^$@^%$#&^%$&$&%$&^%&#%^$....

Teman dah la tak sihat hari nih...

^%$@$%^$# $%$@^%@% ^%$@#$%%$ tui la...

4 comments:

peihong said...

ngam je dengan post teman kat bawah...

ooo lawyer rupenya tuan speaker kita yang baru ni... idak le teman tau.... tapi kalo lawyer kenapa kelam kelibut je masa handle den... terpaksa kak midah sg rapat mai tolong.....

ianho said...

rupa-rupa nyer
senang jer nak jadi spiker yer
baru ku tau hari ini

joepengkalan said...

keh keh keh...
kalo mcm tu ape kate kome try lantik awok lak jadi spiker...tapi spiker radio la...wkakakak

tapi memang betoi la..awok pun baghu tau yg dia tu loyer ghope nye...ingatkan jenih2 mcm sami belu gak...wkakaka

zul mamak png said...

kasi pecah la brooooooo

Post a Comment