dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

24 March 2009

Ada sesiapa nak test Helang ke?

Ironinya teman tak nampak kenapa perlu guna kerete power? kejar penjenayah? dalam highway maaaa mana mau lari? belum masuk kira perjuangkan patriotik dengan mitsubishi evo 10? tak sampai pemikiran teman untuk fikir weh. hahahaha

Yang paling teman risokan bila highway perlumbaan. ye la gerenti satu hari nanti akan ada mekanik nak test power kereta yang deme dah modified. maklum le dah ada yang nak sambut cabaran. Teman ingat la kan PDRM kena hire pelumba kereta haram kot untuk drive kereta ni. kalo bagi driver yang dah nak pencen. usah kata kete power; kapcai pun boleh potong.

wa chow sin