dari ruyung yang pecah maka sagu bertaburan, 
dari katak yang tidak mati bila menyeberangi jalan, 
dari lembu yang mempertahankan hak namanya, 
dari meja yang ditepuk dan gelas pecah,
dari otak pemikir marhaen yang rendah IQnya, 
dari pandangan serong mata hati, 
dari racauan jiwa yang kacau,
dari kail sejengkal laut dah diduga,
dari anjing yang berjaya meruntuhkan bukit,
dari kelawar yang jaga siang,
dari pungguk yang cuba merindui mentari,
dari tikus yang berjaya membaiki labu,
dari 1Hz ke infiniti,
dan.....

-de' owner-

28 February 2010

Kome biar bebenar...???

Awok mencari-cari... kat maner Hj Mus sekarang... Awok nak sound dia sikit pasai satu perkara...

Lu orang biar benar...??? PKR Perak belum ada website atau blog atau bla bla bla...

Yang ada blog ini. Dah berjaman tak update...

Camne korang nak compete dengan DAP dan PAS...

Tengok DAP... Kira ok la... rajin gak depa update... Walaupun guna blogspot jer...

Tengok PAS... Siap dot com dot my lagi... Siap ada intranet lagi...

Lu orang takde fund mau upah satu webmaster??? Atau ader fund tapi duk sailing tempat lain...???

Ada kerani pun bukak opis suka hati mak bapak dia jer... Ade big bos...Usahkan hari biasa, ujung minggu pun sekarang belum tentu nampak muka...

HELLO... Lu orang apa bikin???

Tapi kalau lu orang mau bikin website arrr... ada orang maintain ar... Gua boleh tolon... Tapi gua charge double triple... Kontrak 1 tahun, bayar upfront... Tara hutang punyer...

Amacam ada berani...???

No comments:

Post a Comment